Teroza_logo
Teroza_logo
Plaatsing aanmaken

Onze Visie

Onze visie is om de dienstverleners en opdrachtgevers een platform te bieden zodat beide partijen elkaar snel en gemakkelijk kunnen vinden. Dankzij onze kosteloze & betaalde abonnementen vallen alle tussenpersonen weg en is er meer financieel voordeel te behalen voor zowel opdrachtgever als dienstverlener.

Teroza biedt direct contact, meer vrijheid, meer mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en beter geleverd werk door een grotere betrokkenheid tussen dienstverleners en opdrachtgevers. Ook biedt Teroza verhuur & bemiddeling van agrarisch personeel aan, bekijk hiervoor: onze diensten. Hierdoor heeft de opdrachtgever een leverancier voor al zijn wensen over agrarisch personeel. 

Onze Missie

Onze missie is om de agrarische sector meer werk flexibeler te maken en de opdrachtgever een leverancier te bieden over alle vraag naar agrarisch personeel. Waardoor de dienstverleners constant werk hebben en de opdrachtgevers dienstverleners kunnen inhuren op het gewenste momenten. Dat allemaal door middel van een platform. Zo blijft Teroza ook innovatief ontwikkelen en onderzoeken hoe de dienstverlener en opdrachtgever elkaar gemakkelijker kunnen vinden. 

Teroza zorgt ook voor een breed pakket aan diensten voor het inhuren van agrarisch personeel of bij het bemiddelen ervan. Zodat de opdrachtgever een contact persoon heeft over alle vraag naar agrarisch personeel. 

Wat wij doen

Wij zorgen ervoor dat dienstverleners en opdrachtgevers elkaar vinden via Teroza voor de werkzaamheden binnen de agrarische sector. Hiervoor stellen wij ons online platform Teroza ter beschikking, zodat Zzp'ers zich kunnen aanbieden en opdrachtgevers gebruik kunnen maken van Teroza om Zzp'ers te benaderen voor alle agrarische werkzaamheden en het plaatsen van vacatures. Daarbij bieden wij ook het verhuren aan van agrarisch personeel, werving en selectie en bemiddeling. Bekijk hiervoor: diensten.

200+ Gebruikers gingen je voor probeer het ook!

Direct contact leggen met dienstverleners
Breed personeelsaanbod
Weet wie je inhuurt als opdrachtgever
Jezelf gratis aanbieden en vindbaar maken als Zzp'er
Vraag & aanbod van loonwerk & machine verhuur
Copyrights Teroza 
2024
 - 
Professor Zuurlaan 22 -  8256PE -  Biddinghuizen